ABD Emperyalizminin Temsilcileri…

ABD Emperyalizminin Temsilcileri
Yerli satılmışların iktidarında yol bellediler bu toprakları
Halkın iktidarında adımlarını atamayacaklar bu topraklara

Yerli satılmışlara gelişen olaylara göre yeni emirler vermek gerekir. Çizgi dışına çıkıyorlarsa hatırlatmak gerekir, iktidarlarını kendilerine borçlu olduklarını. Emperyalizmin askeri örgütü NATO bileşenleriyle ilişkiler bozuluyorsa, sadece hüloog’culara yönelik de olsa AB’ye bağırıp çağırmalar, aşırıya kaçıyorsa, kendinize gelin her şeyin bir sınırı var, haddinizi bilin, ölçüyü kaçırmayın, demek gerekir. Bizim kimi kullanıp kullanmayacağımıza, kiminle ortak olup olmayacağımıza sesinizi fazla çıkartmayın, elden geldiğince benim stratejik ortağıma destek olun, o yüzden de kamuoyunu yavaş yavaş buna hazırlayın, demek gerekir. Kuklalara sık sık; bakın lağım deliği kullanım süresi dolup süpürülenlerle dolu, aklınızı başınıza alın, bu kullanılma süresini uzatın hatırlatmasını yapmak gerekir. 15 Temmuzda size bahşettiğimiz iktidarın kıymetini bilin demek gerekir, yerli satılmışlara. Tamam, size izin verdiğimiz ölçüde bize ve müttefiklerimize iç kamuoyuna yönelik olarak eleştiri sunabilirsiniz ama tıpkı Ege’de 18 adanın Yunanistan tarafından işgaline ses çıkartmadığınız gibi, Kıbrıs’ın teslim alınmasına ses çıkartmadığınız gibi, bizim Suriye’deki ortaklarımıza da ses çıkartmayın veya ses çıkartmada ölçüyü kaçırmayın demek gerekir.

İşte ABD Emperyalizminin Dışişleri Bakanı Rex Tillerson bu emirleri vermek için kirletiyor bu toprakları. Bu toprakları BOP doğrultusunda en az üçe bölmek için geliyor. Ortadoğu’da ikinci İsrail, Müslüman bir İsrail, kendileri için bekçi köpekliği yapacak bir İsrail yaratmak için geliyor.

Bu toprakları parçalamak için gerekli gördükleri Başkanlık sisteminin nasıl yaşama geçirileceği noktasında neler yapacaklarını AKP’gillere dikte ettirmek için geliyor, ABD Dışişleri Bakanı. Ve size sunduğumuz, bahşettiğimiz iktidarın bir bedeli var bunu ödeyin demek için, yoksa size, sana Başkanlık hayal olur, demek için geliyor. Kısacası ABD Emperyalizmi dünyanın her tarafında, adım attığı her bölgesinde kuklalara ne yapıyorsa, ne yaptırıyorsa bizim ülkemizde de yerli satılmış kuklalara da aynısını yapıyor.

Bu devran böyle döndüğü sürece bu düzen böyle devam edecek. Yeni yeni yerli satılmışlar yaratılacak, kullanım süreleri bitene kadar kullanılacak yerli satılmışlar, sonra da görevi sırada canla başla bekleyen onursuzlara, insanlıktan çıkmış olanlara, koltuk, makam, mevki, poz için bütün değerlerini satanlara, sıra bende sıra bende diye yalvaranlara devredecekler. Bu devran böyle döndükçe insan soyunun en büyük düşmanının temsilcileri bu toprakları kirletmeye devam edecekler. 1920’lerde Halklarımızın paçavra bir kâğıt parçasına dönüştürdükleri Sevr’in intikamını almak, Yeni Sevr’i yaşama geçirmek için AB-D Emperyalizminin temsilcilerinin biri gidecek biri gelecek.

Ne zamana kadar?

Halkın İktidarına kadar!

Halkın İktidarı kurulduğunda bu devran artık eskisi gibi, AB-D Emperyalistlerinin ve Yerli Satılmışların istediği gibi dönmeyecek. Halklarımızın istediği gibi dönecek artık bu devran. Halkın iktidarında yıkılacak toplumun her organına metastaz yapan bu kanser düzeni. Halktan yana kurulan bir düzende emperyalistler de, kuklaları da layık oldukları yere süpürülecekler: Kubura…

Halkın iktidarında sorulacak bütün yaptıklarının ettiklerinin hesabı. Bundan hiç kaçışları yok. Ulusal onuru ayaklar altına alanlar, ekonomik bütün kazanımları, fabrikaları, tarlaları, madenleri, limanları peşkeş çekenler, bu toprakları Emperyalist kuklacıların BOP Haritasına feda edenler, bunun için görevlendirilenler, halklarımıza zulmedenler, görecekler adil yargılanma nasıl olur, görecekler Halkın hukuku nasıl işletilir, görecekler Halk düşmanları nasıl hesaba çekilirler. Ve tanışacaklar bu yargılamanın sonunda çelik bilezikle.

Sadece burada kalmayacak çekecekleri ceza. Onlar bir de hayatlarının en büyük acısıyla tanışacaklar. Unuttukları, gönüllü olarak sıyrıldıkları nasıl insan olunur, nasıl insanlığa dönülürün dersleri verilecek bunlara. Çalışarak, alınteri dökerek ekmek nasıl kazanılır öğretilecek insanlıktan çıkmış, çıkarılmış bu nükleer atıklara. Geri dönüşüm sağlanabilir umuduyla.

O günler gelecek. Bizim buna inancımız tam. AB-D Emperyalistleri ve yerli satılmışlar da bunu akıllarından hiç çıkarmasınlar. 30. 03. 2017

Halkın Kurtuluş Partisi
Genel Merkezi

Print Friendly, PDF & Email