1500 yıllık İslam Tarihinde Ümmetin en hayın düşmanı ve katil ABD Emperyalistleriyle Siyonist İsrail’in en sadık hizmetkârı

Ey Kaçak ve de Haram Saray’da mukim, Türkiye’nin en azgın vatan, millet ve halk düşmanı psikozlu despot!

“Keşke Yunan galip gelseydi”, diyen Fesli Deli Kadir’in en has müridi!

İşte senin Türkiye’nin en hain, en satılmış Amerikan işbirlikçisi ve Siyonist İsrail yandaşı olduğunu, bugünlerde ortaya çıkan şu video bir kez daha göstermektedir!

Bir de utanmadan sıkılmadan kalkıyorsun, bize dava açtırıyorsun, emrindeki savcı, yargıç maskeli yandaşlarına, sana “1500 yıllık İslam Tarihinin Ümmete en çok kötülük edeni”, dedik diye.

Aslında hakkını teslim edelim; bu son tespit bize ait değil. AKP Kurucularından ve AKP Programı yazarlarından, bir zamanlar senin bakanlığını yapmış Ekonomi Profesörü Abdüllatif Şener’e ait. O demişti, şu an internette dolaşımda olan bir videosunda senin için; “1500 yıllık İslam Tarihinin Ümmete en çok kötülük edeni”, diye. Biz sadece onun tespitini doğru ve yerinde bulup tekrarlamıştık.

Bak, işte onun bir somut belgesi daha çıktı ortaya bugünlerde:

Devşiricin, yapımcın, efendin ve oynatıcın (kuklasın ya…) ABD Emperyalist Haydudunun Harvard Üniversitesinde 31 Ocak 2004 tarihinde yanına, o zamanlar tercümanlığını yapan, Kur’an ayetleriyle “Bakara Makara” diyerek dalga geçen Egemen Bağış’ı da alarak attığın şu nutka bir bak yahu. Aslında nutuk da denmez ya buna; bu bir uşakların efendilerine yönelik sadakat gösterisinden, bağlılık yemininden başka bir şey değildir.

Evet, arkadaşlar; bakın bu kanlı, Türk ve Türkiye düşmanı Despot ne diyor kürsüde:

***

“Bir diğer kritik konu da tabiatıyla Irak’tır. Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri’nin Irak’ta başarılı olmasını samimiyetle arzu etmektedir. Çok yönlü destek de olmaktadır.

“İsrail Devletinin yaşama hakkını kimsenin tehdit etmesine Türkiye razı olmayacaktır.” (https://www.youtube.com/watch?v=sl6SXPGgv44&ab_channel=YeniKaynak)

***

Sen işte tam da busun, Hafız!

Sen, milyonlarca hainin edebileceği ihaneti tek bedende toplamış bir hainler hainisin.

O tarihlerde ne yapıyordu Amerika’nın emperyalist savaş makinesi Irak’ta? O makinenin sarhoş, sapık askerleri Irak Müslüman Halkına karşı ne yapıyordu?

Kadınlarının ırzına geçiyordu, erkeklerini işkenceden geçirip camilerde ibadet ederken tarayıp öldürüyordu. Ya da helikopterle alçak uçuş yaparak pazar yerlerinde dolaşan sivil halkı zevk için havadan tarayıp kahkahalar eşliğinde katlediyordu.

Sense işte açıkça Haçlı’nın safında yer aldığını belirtip Ümmete karşı işlenen bu cinayetlerin suç ortaklığını etmekten haz duyuyordun. Hatta bununla da yetinmeyip bir Amerikan gazetesine, The Wall Street Journal’da sana yayınlattırılan bir makalede, bu sarhoş, sapık cellatlar için şöyle övgüler düzüyordun:

“Kahraman genç erkek ve kadın (Amerikan) askerlerinin, olabilecek en az kayıpla evlerine dönmelerini umuyor ve dua ediyoruz…”

“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties…” (https://www.wsj.com/articles/SB104907941058746300)

O kanlı katiller için nasıl yaptın bu övgüyü ya?..

Zaten biliyoruz, sende insan sevgisi, vicdan, merhamet yok.

Dindar geçiniyorsun, insanları Allah’la aldatıyorsun. Ama Sende hiç din, iman, Allah, Kitap korkusu da yok, anlaşılan sende hiç Din Günü’ne inanç da yok!

Yok, değil mi?

Zerre miktarda olsun yok. Sen biricik Tanrıya tapınırsın, o da Para Tanrısı. Avanen de öyle…

En kıdemsizinden en kaşarına kadar toplamışsın onca hırsızı, haini, vurguncuyu, soyguncuyu etrafına; ne ihanete doyuyorsunuz ne kamu malı hırsızlığına…

Siz ne biçim varlıklarsınız böyle yahu…

Müslümanlık sizin için sadece yaptığınız iğrenç, ahlâksızca işleri gizlemede kullandığınız bir maskedir. Trilyonlarca dolarlık kamu malını aşırdıkça iştahınız kabarıyor, aşırdıkça aşırıyorsunuz. İhanette ise sınır tanımıyorsunuz. Ve bu ağır suçları işledikçe de cami mihraplarında, cami önlerinde nutuklar atıyorsunuz; “Ezan susmaz, bayrak inmez”, diyerek kendinizi sureti haktan göstermeye çabalıyorsunuz.

Yetti artık be!

Yetti artık yaptığınız düzenbazlıklar, hırsızlıklar, hainlikler. Geldiniz yolun sonuna. Bakalım Vahidüddin’ler gibi, Damat Ferit’ler gibi, Filozof Rıza’lar gibi İngiliz, Amerikan zırhlılarına doluşup kaçabilecek misiniz?..

Sadece Amerikan uşaklığıyla yetinmiyorsunuz ha… Amerika’nın kendisi gibi hain, kan içici yandaşlarına hizmetkârlıktan da geri durmuyorsunuz. Bak, ortalama 80 yıldır durup dinlenmeden Müslüman kanı döken Siyonist İsrail’in yandaşlığından da büyük haz duyuyorsun.

Ne diyorsun yukarıda?

“İsrail Devletinin yaşama hakkını kimsenin tehdit etmesine Türkiye razı olmayacaktır.”

Kim tehdit ediyor Siyonist İsrail’in Filistin’deki “yaşama hakkı”nı, Hafız?

Mazlum Filistin Halkı ve onu destekleyen Müslüman ülke halkları…

Sen onlara da karşı olduğunu söylüyorsun ha?..

Bu söylemin tam da efendin ve kullanıcın ABD Emperyalist Çakalıyla Siyonist İsrail’in ağzı. Onların ağzıyla ötüyorsun. Ne çok hainmişsin be…

İşte 20 yıldan bu yana hiç ara vermeden ABD Emperyalist Haydudunun sana verdiği bu ihanet görevini yerine getiriyorsun, ABD’ye ve Siyonist İsrail’e çalışıyorsun.

Aralıksız sürdürdün bu ihanetini. Ve şu anda hâlâ aynı görevi yapmaktasın. Bak bugün medyaya düşen şu habere bir:

***

“İYİ Parti Milli Güvenlik Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve avukat Mehmet Tolga Akalın, AKP ile ABD arasında yapılan Afganların Türkiye’de geçici koruma altına alınacağının anlaşmasını ortaya çıkardı.

“Akalın, sosyal medya hesabından paylaştığı belgeye “Ağustos 2021 tarihinde yayınlanan ABD Dışişleri Bakanlığı üst düzey yetkililerinin yapmış olduğu bir telekonferansın tutanakları; AKP/Erdoğan ile ABD arasında ABD’ye hizmet etmiş Afganların Türkiye’de geçici koruma altına alınacağına dair bir anlaşma yapıldığını kanıtlamaktadır” ifadelerini kullandı.

“Akalın’ın yayınladığı belgelerde, ABD’li üst düzey yetkililerin konuya ilişkin yaptığı konuşmalara yer verilirken, “Türkiye’ye varan Afganların zaten olduğunu” ve Afganistan’dan Türkiye’ye gelecek olan Afganlara da Türkiye hükümeti ya da BMMYK tarafından koruma sağlanacaktır denildiği görülüyor.

“İşte Akalın’ın yayınladığı belge:

(https://www.yenicaggazetesi.com.tr/abd-ile-erdogan-arasinda-afganlarin-turkiyeye-gelmesi-icin-yapilan-anlasmanin-tutanaklari-ortaya-cikti-iyi-partili-mehmet-tolga-akalin-belgesini-yayinladi–581702h.htm)

***

Saygıdeğer arkadaşlar;

Bu hain kere hainin, bu satılmış kere satılmışın yaptığı şu anlaşmaya bakın ya…

Afganistan’da 20 yıldan bu yana ABD’ye hizmet eden ne kadar vatansız, satılmış, uşak ruhlu, eli kanlı katil ve sapık varsa, Türkiye’ye doldurtuyor onları. Onlar da kafileler halinde İran üzerinden yürüyerek Türkiye’ye geliyorlar. Dikkat edersek hepsi de askerlik çağında olan erkek ve genç hainlerden derleşik bunların. Ve geçen yıl medyanın yazdığına göre bu hainlerin sayısı 150 bin civarındaymış.

Türkiye’ye doldurduğu 8 milyonu aşkın Suriyeli vatansız Ortaçağcı kaçkınlar yetmemiş olacak ki, bir de bu vatansız Afgan ABD uşaklarını çağırıp dolduruyor ülkemize ve çilekeş halkımızın sırtına yüklüyor geçimlerini de. Kendisi de 1165 odalı Kaçak Saray’ında ve daha yığınla sarayında manda yoğurdu, kestane balı, Medine hurması muhabbeti yapıyor.

İşte bu hain tam da budur, arkadaşlar…

Ve ABD Çakalı bunu boşuna devşirip, parti kurdurup, iktidara getirip 20 yıldan bu yana da iktidarda tutmuyor. Ve hâlâ şu anda Türkiye’de ABD ve AB Emperyalistlerinin en gözde adamları, bu hain ve onun mafyatik suç örgütünü oluşturanlardır. Bununla ilgili bir yazımızda somut belgeleri ortaya koymuştuk. O yazımızın linkini verelim, ilgi duyan arkadaşlar okusunlar:

(https://www.hkp.org.tr/hala-birinci-parti-cikmalarinin-sirri-hic-duraksamaksizin-din-alip-satmalari-ve-amerika-tarafindan-oynatiliyor-olmalaridir/)

Defalarca da belirttiğimiz gibi bu şahıs Türkiye Cumhuriyeti ve Halkına karşı hiçbir bağlılık ve aidiyet duymamaktadır. Üstelik bu aidiyetsizlikle de yetinmemekte, Türkiye düşmanlarıyla yani BOP’çu-Yeni Sevr’ci ABD ve AB Emperyalist Haydutlarıyla ve Siyonist İsrail’le de en aşağılık biçimde işbirliğine girip onlara hizmetkârlık etmektedir. Onlarla beraber vatanımıza ve halkımıza da düşmanca eylemlere girişmektedir.

Böyle bir haini ve kendi yörüngesinden asla dışarı çıkamayacak olan bir piyonunu niye bıraksın, niye terk etsin ABD ve AB Emperyalist Devletleri?

Elbette ki sonuna kadar kullanmaya gayret edeceklerdir bu hain ve onun “AKP’giller” denen çetesini.

Ancak bu hainlerin halkımızı “Allah’la Aldatma” güçleri, yetenekleri artık tükenip iğrenç, leş içyüzleri meydana çıkınca yani halkımız bunlara karşı isyan duygularıyla dolup taşmaya başlayınca o zaman bunlardan desteğini çekecek ve kendisine hizmette, sadakatte kusur etmeyecek yeni işbirlikçi, hain, Meclisteki burjuva siyasetçilerinden bir bölümünü iktidara zıplatacaktır.

İnsanı kahreden acı gerçekliğimizdir, arkadaşlar: 1950’den bu yana yani 70 yıldır Türkiye’de iktidarları getiren de götüren de bu ABD Emperyalist Haydudu olmuştur hep. Bunun tek istisnası 27 Mayıs Politik Devrimi’nin getirdiği kısmi özgürlük ortamında oluşan yani 1960-1965 yılları arasında oluşan kısa süreli iktidarlar ve 1970’li yıllardaki yine kısa süreli Ecevit İktidarları olmuştur.

Fakat, arkadaşlar; hemen her gün sokakta, çarşıda, pazarda tanık olduğumuz gibi insanlarımız bu hainler güruhuna karşı, bu mafyatik çıkar amaçlı suç örgütüne karşı hızlı bir uyanışın içindedir artık. Bu en tepedeki hain ve avanesi, ülkemizin en az yüzde 60’ını oluşturan bir halk çoğunluğu için tam bir nefret figürüne dönüşmüş durumdadır.

Özetçe, halkımız ABD Emperyalist Haydudu tarafından boynuna dolanan bu lanet halkasını çıkarıp fırlatıp yere çalmak istemektedir artık. Yani o hainler çetesi için yolun sonu görünmüştür…

Tıpkı 2013’e kadar “stratejik ortaklık” ettikleri FETÖ namussuzu gibi bunlar da lanetle anılacaklardır ve emri yasalardan ve vicdanından alan savcı ve hâkimlerden oluşan mahkemeler önünde hesaba çekilecekler, işledikleri binbir suçun cezasına çarptırılacaklardır.

Halkız, Haklıyız, Yeneceğiz!

26 Eylül 2022

Nurullah Ankut
HKP Genel Başkanı

Print Friendly, PDF & Email