İzmir Yamanlar’daki İPSD Duvarına ve Yoldaşlarımızın Arabasına, Evlerinin Karşısına Gece yarısı “MLKP” Yazısı Yazan:

HALKIMIZA

İzmir Yamanlar’daki İPSD Duvarına ve Yoldaşlarımızın Arabasına, Evlerinin Karşısına Gece yarısı “MLKP” Yazısı Yazan:

 

CIA DEVŞİRMELERİ İTÇİL SALDIRILARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ


Esasında çakalların bu saldırısına “İtçil” demek dahi, bu hayvanlara hakaret olur. Çünkü, bu zavallı hayvanlar hiçbir zaman böylesine kalleşçe yöntemlerle düşmanına saldırmaz.

Ama bu CIA devşirmelerinde köpecikler kadar olsun cesaret, yürek, namus olmadığı için; afiş asan, mahallesinde stand açıp devrimci çalışma yapan yoldaşlarımıza pusu kurarak tek bir kişiye onlarcası birden saldırırlar… Yine Üniversitelerde devrimci çalışma yapan yoldaşlarımızın konferansını basıp dağıtmak isterler… Her defasında da hak ettikleri cevabı alınca, “HKP’li faşistler devrimcilere saldırdı” diyerek mazlumları oynarlar.

Bugüne kadar tam altı defa yoldaşlarımıza saldırdılar. Her defasında da anladıkları dilden cevaplarını aldılar. Altıncı saldırılarında, Ankara Üniversitesi Cebeci Kampusunda Cumhuriyet Yazarı Bekir ÇOŞKUN’un da katıldığı “Türkiye’de Aydın Olmak” konulu Konferansı yaptırmamaya çalıştılar. Anladıkları dilden cevaplarını alınca da daha salona dahi yaklaşamadan birbirlerini çarpıp düşürerek ve birbirlerinin üstüne basıp ezerek kaçtılar. 

Yedinci saldırılarını ise; dün gece yarısında yine korkakça, yine haince ve yine kalleşçe burada (Yamanlar’da) gerçekleştirdiler. Mahallede herkesin derin uykuda olduğu ve kimsenin görmediği bir ortamda, dernek binasının duvarına ve yoldaşlarımızın arabasına, evlerinin karşısındaki duvarlara “MLKP”, derneğin çevresindeki emekçi halkımızın evinin duvarına da “Devrimcilere Uzanan Eller Kırılacak(!)” diye yazılar yazmışlar.  

İşte bunların devrimcilikleri… Bunların devrimcilikleri, emekçi halkın duvarını kirletmek, tanınmamak için gece yarısı gizlice yazı yazmaktır. Ondan sonra da hesap soracaklarmış… Devrimcilik kim, siz kim? Bari bu güzel kelimeleri kirletmeyin. Sizin bu işaretlemelerinizi 12 Eylül öncesinde Maraş, Çorum gibi Katliamlarda, geçtiğimiz aylarda da Adıyaman’da evleri işaretleyen MHP’li faşistler yapıyordu. Kimlerden ilham aldığınız belli..

Aferin sizlere, böyle yapmaya devam edin… Zaten sizin en büyük devrimci eyleminiz böylesi çapulculuklardır. Bunlar, hiçbir üretimle ilgisi olmayan, parasızlıktan emekçi halkın çamaşır ipini, balkondaki halısını dahi çalıp satan sürüngenler; üretimde bulunmak, alınteri dökerek geçim sağlamak yerine evindeki yaşlı dedesinin, ninesinin emekli maaşını aşırarak geçinen zavallılar tayfasındandır. Ne denir bunlara? Ancak acınır… Acıyoruz… Yazık.

Ancak şu bilinsin ki, siz bize CIA devşirmesi şefleriniz emriyle ne kadar saldırırsanız saldırın;  biz size sizin yönteminizle cevap vermeyeceğiz. Fakat yapacağınız her açıktan saldırıda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da anladığınız dilden konuşmaya devam edeceğiz.

Cebeci’deki altıncı saldırınızda diğer sol gruplar da sizin gerçek yüzünüzü iyice gördüler. Artık Denizler’ in, Mahirler’ in ideolojisiyle ve izledikleri yolla hiçbir ilginizin olmadığı da kabak gibi meydana çıktı. O kandırmacanız da artık iflas etti. Yüzük taşı gibi açığa çıktınız. Kimseyi kandıramadınız. Yalnızlaştınız. Artık biz bizeyiz.

Yamanlar’da da Partimizin ve İPSD’nin faaliyetlerinden, Yamanlar Halkı ile kucaklaşmasından rahatsızlığınız belli. Partimizin gelişmesi, kitleselleşmesi, kucağında oturduğunuz CIA şefleri gibi sizleri de rahatsız ediyor. İşte bundan kuduruyorsunuz. Her gün işten çıktıktan sonra bu derneği açan, burada bulunan yoldaşlarımızın karşısına mertçe, yiğitçe çıkmak yerine, gizli gizli duvar yazılarıyla salyalarınızı akıtıyorsunuz. Halkımız ne de güzel demiş; “İt ürür kervan yürür.” diye…

Size sizin yöntemlerinizle cevap vermek, sizin gibi olmak demektir. Alçalmak, çukurlaşmak, çakallaşmaktır. Zira bizim yapacak çok işimiz var. Özelde Yamanlar Halkını, genelde Türkiye Halklarını örgütlemek, Demokratik Halk İktidarını kurmak gibi yüce bir görevimiz var. Bizi bu görevimizi yerine getirmekten hiçbir güç alıkoyamaz… 27.03.2012

HKP İZMİR İL ÖRGÜTÜ

Print Friendly, PDF & Email