DERLENİŞ YAYINLARI’NDAN 29. İSTANBUL TÜYAP KİTAP FUARI’NDA KONFERANS

DERLENİŞ YAYINLARI’NDAN 29. İSTANBUL TÜYAP KİTAP FUARI’NDA KONFERANS

Derleniş Yayınları 29. İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’nda “AB-D Emperyalistleri ve Tayyipgiller Türkiye’yi nereye götürüyor” adlı bir konferans gerçekleştirdi. Halkın Kurtuluş Partisi İstanbul İl Başkanı Av. Pınar Akbina’nın yönettiği ve Halkın Kurtuluş Partisi Başkanlık Kurulu Üyesi Gürdal Çıngı’nın konuşmacı olduğu konferans, 31 Ekim Pazar günü 17.00’da düzenlendi.

Gürdal Çıngı yaptığı konuşmada, ABD ve AB Emperyalistlerinin tüm dünya halklarına kan kusturduğunu, açlık, yoksulluk ve ölümden başka bir şey getirmediğini Latin Amerika, Irak ve Afganistan’dan verdiği örneklerle anlattı.

Gürdal Çıngı, ülkemizde de AB-D Emperyalistleri ve Tayyipgiller’in; bir yandan Birinci Antiemperyalist Kurtuluş Savaşımız nedeniyle hayata geçiremedikleri Sevr’i yeniden Türkiye’nin önüne getirdiğini bir yandan da Ortaçağ karanlığına sürüklediğini söyledi.

Gürdal Çıngı, Türkiye’nin gündeminde sürekli yer alan Kürt, Ermeni, Kıbrıs Meselesi ve türban konularında Halkın Kurtuluş Partisinin bakışı anlatarak emperyalistlerin ve Tayyipgiller’in bu meseleleri kendi çıkarları doğrultusunda nasıl kullandıklarını aktardı.

Çıngı, fakat Türk ve Kürt Halkının emperyalistlerin ve yerli uşakların bütün bu saldırılarına Birinci Kurtuluş Savaşındaki gibi cevap vererek kesin yenilgiye uğratacağını söyledi.

Print Friendly, PDF & Email