Siyonist İsrail’in soykırım ve katliamlarını Konya’da protesto ettik!

HKP Konya İl Örgütü olarak 13 Ekim Pazar günü saat 13.30’da “Katil ABD Siyonist İsrail Ortadoğu’dan defol”, demek için bir eylem gerçekleştirdik. Konuya ilişkin açıklamamızı Konya İl Yöneticimiz Batuhan Kuşçu Yoldaş okudu.

Batuhan Yoldaş İsrail’in yaptığı bu zulümlerin asıl suçlusunun ABD olduğunu, İsrail’in ABD bayrağında görünmeyen yıldız olduğunu, ABD ve İsrail’in halkları sürü olarak gördüğünü dile getirerek açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“İyice zincirlerinden boşalan Faşist İsrail acımasızca, vicdansızca, insafsızca saldırıyor, yıkıyor, katlediyor. Kutsal saydıkları Tevrat’ın ve efendisi ABD Emperyalist alçağının emri doğrultusunda ‘Arz-ı Mevud’ (vaat edilmiş topraklar) kapsamındaki bölgelerde nefes alan her canlıyı yok ediyor. Çünkü bu faşist ve Siyonist rejim ‘Sana tabi olmayan kavimlerin kökünü kazıyacaksın, orada nefes alan tek bir canlı bırakmayacaksın’ diye emreden dinlerinin gereğini yerine getiriyor. Siyonist İsrail’i Arap Halkının bağrına bir kama gibi saplayan, Filistin vatanını işgal ederek orada Arap petrollerine bekçi köpekliği yapsın diye yapay bir devlet kuruveren efendisi ABD Emperyalist Haydudunun emirlerinin gereğini yerine getiriyor. Ortadoğu Halklarının tamamı kendine biat etsin istiyor Faşist İsrail. Bana biat edilmezse, nefes alan her canlıyı yok ederim; dinim de, efendim de bunu emrediyor, diyor. Ve son saldırılarıyla Siyonist İsrail, artık dünya benden sorulur, çünkü benim arkamda ABD ve AB Emperyalist Haydut Devletleri var, diyor.

Ülkemizin başına bela edilmiş olan AKP’giller de sözde karşı çıkmalarına rağmen bu katil devlete karşı göstermelik bir iki höykürmenin dışında gerçek anlamda bir tepki göstermemiş, bir yaptırım uygulamamıştır. İsrail’le her türlü siyasi, diplomatik, ticari ilişkiler devam etmektedir. İsrail’in ölüm makinelerinin yedek parçaları, teçhizatları hâlâ Türkiye’den gönderilmektedir. İsrail’i koruyan en önemli radar üslerinden biri şu anda Malatya-Kürecik’tedir ve İran’ın İsrail’e saldırısı sırasında aktif bir şekilde çalıştırılmıştır. Çünkü Siyonist İsrail’in de, BOP Eşbaşkanlığıyla övünen AKP’giller’in de patronu ve ulaşmak istedikleri hedef aynıdır: ABD Emperyalist Haydut Devletinin BOP’unu yaşama geçirmek!”

Batuhan Yoldaş’ımız son olarak bu düzenin böyle devam etmeyeceğini er yada geç halkların uyanacağını ve bu kanlı zalim ABD ile onun bekçi köpeği İsrail’in Ortadoğu’dan ilelebet yok edileceğini söyleyerek açıklamasını sonlandırdı.

Eylemimiz,“Katil İsrail Ortadoğu’dan Defol”, “Filistin Halkı Yalnız Değildir”, “Kahrolsun ABD-AB Emperyalizmi” sloganları ile sona erdi.

13 Ekim 2024
HKP Konya İl Örgütü