Genel Başkan’ımız Nurullah Efe Ankut, AKP’giller’i kendi mahkemelerinde yargılamaya devam ediyor!

Kamuoyunun da bildiği gibi AKP’giller adlı Amerikan yapımı, Ortaçağcı, çıkar amaçlı suç örgütüne karşı en cesur ve kararlı mücadeleyi yürüten lider, Genel Başkan’ımız Nurullah Efe Ankut’tur. İşte bu sebepten dolayı AKP’giller, bütünüyle ellerine geçirdikleri yargı sopasını kullanarak Genel Başkan’ımızın bu mücadelesini engelleyebileceklerini zannetmektedirler. Genel Başkan’ımızın neredeyse her konuşmasına, her açıklamasına, her yazısına davalar açılmakta, bir tiyatrodan ibaret olan ve her seferinde Genel Başkan’ımızın AKP’giller’i yargıladığı bu davalardan hapis cezaları çıkmaktadır.

AKP’giller’in hukuk bürolarına dönüşen mahkemelerde şu ana kadar Genel Başkan’ımıza sadece “Cumhurbaşkanına hakaret” isnadıyla yaklaşık 12 yıl hapis cezası verilmiştir. Devam eden çok sayıdaki davada ise Genel Başkan’ımız için 51 yıla kadar hapis cezası istenmektedir! AKP’giller bununla da yetinmemekte, açtırdıkları her davada TCK’nin 53’üncü maddesini işleterek Genel Başkan’ımızı siyasetten men etmeye çalışmaktadır!

AKP’giller davalar açtırmaya, Genel Başkan’ımız Nurullah Efe Ankut ise onları yargılamaya devam etmektedir. 10 Mayıs 2022 tarihinde, yine “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla görülen bir davanın duruşmasının ardından İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde basın açıklaması yapan Genel Başkan’ımız hakkında iddianame hazırlanmıştır. 15 Kasım 2022 tarihinde yine bir duruşma sonrası Genel Başkan’ımızın adliye önünde yaptığı açıklamadan dolayı bir başka iddianame daha hazırlanmıştır. İşte AKP’giller’in hazırlattığı bu iki iddianame, İstanbul 36’ncı Asliye Ceza Mahkemesinde birleştirilmiştir. Toplamda 9 yıl 4 ay hapis cezası istemiyle açılan davanın ilk duruşması 28 Haziran 2024 Cuma günü (yarın) görülecektir. Genel Başkan’ımız bu davada da bir kez daha AKP’giller adlı çıkar amaçlı suç örgütünü yargılayacak, Tarih nezdinde mahkûm edecektir.

Tüm Halkımızı bu tarihi duruşmaya tanıklık etmeye davet ediyoruz.

Duruşmanın yapılacağı;

Tarih: 28 Haziran 2024 Cuma

Yer: İstanbul Çağlayan Adliyesi 36’ncı Asliye Ceza Mahkemesi

Saat: 09.30